Supruga frontmena Crvene jabuke Barbara Žerić rodila je dve zdrave ćerkice! Petra i Marea, bliznakinje koje je Žerina supruga jutros donela na svet, rođene su u zagrebačkoj bolnici Sveti duh, a one su ujedno i prve ćerke četrdesetpetogodišnjeg Žere. Par je u vezi bio godinu dana nakon čega su odlučili da stanu na ludi kamen, a venčanje je bilo baš kao iz bajke. Da podsetimo, dvadesetčetvorogodišnja Barbara i pevač su se venčali na brodu "Pravedan", nedaleko od ostrva Šolta.

NOVINARI U AKCIJI!
 
 

 Posle dužeg vremena ponovo smo imali prilike da gledamo novinare u žiriju popularnog takmicenja "Zvezde Granda". U žiriju su bili: predstavnica "Color press group" Vesna Milanovic, predstavnik "Press-a" Saša Ignjatovic, predstavnik "Sveta" Nikola Golubovic , predstavnica "Kurira" i "Groma" Dragana Tripic i predstavnik "Alo" novina Goran Jovanovic.
Novinari su bili oštriji nego ikad. Takmicare su iznenadili mnogim neocekivanim pitanjima. Vesna Milanovic je pitala Nebojšu Vojvodica da li je voleo kad je bio mali da vrši nuždu u maminim šerpama, na šta je on odgovorio negativno, takodje njegov odgovor je potvrdila i njegova majka koja je sišla na scenu.
Na pitanje novinara Sveta "Po cemu pamti svoje prvo seksualno iskustvo" Marko Kostic je odgovorio: "Ni po cemu, još ga nisam imao, cuvam se za onu pravu". Takodje novinari su postavili pitanje Slobodanu Vasicu u vezi toga što mu je nedavno jedna devojka, tacnije njegov fan nudila da provede vece sa njom.
Dragana Tripic je zamalo rasplakala Topalka ispitujuci ga mnoge detalje iz njegovog zivota što je njemu zasmetalo.

"Pročišćavanje" opasno za život: Katie Holmes na scijentološkoj dijeti
NAKON što su kupili pet apartmana u jednoj zgradi na Manhattanu, supruga glumca Toma Crusea, Katie Holmes, počela je nevjerojatnom brzinom gubiti kilograme. Kao i za sve dosada, razlog njezine anoreksije i opsjednutosti kosturskim izgledom je dijeta koju podržava Scijentološka crkva.

"Purif" je naziv rigorozne dijete zbog koje je nekada zgodna glumica izgubila sve obline, postala blijeda i sve tanja. "Katie se odmara već deset dana. Propustila je Armanijev party u New Yorku jer je bila jako umorna", ispričao je nepoznati izvor za Daily Mail. Kako tvrde bliski izvori paru njezino intenzivno mršavljenje je počelo kada se kontroverzni glumac odlučio sa suprugom i kćerkom Suri preseliti u apartman sastavljen od pet luksuznih stanova.

Recept koji može izazvati oštećenje jetre, oticanje mozga i smrtonosno zatajenje srca

Prva sumnja da je Katie započela taj rigorozni proces javila se kada je ona nakon višemjesečnog skrivanja pokazala ljubičaste ruke. Scijentološki Proces purifikacije ili Purif, izuzetno opasna praksa, koristi vitaminske "bombe" i duga razdoblja u sauni kako bi pročistio tijelo od toksina. S obzirom da sadrži čak 142 toksične doze vitamina, taj recept može izazvati oštećenje jetre, gubitak kose, oticanje mozga, mučninu i smrtonosno zatajenje srca i dišnog sustava.

Mrtvozornikov izvještaj je naveo: "Korištenje velikih doza vitamina i minerala, kao što su opisani u postupku Narconona mogu biti potencijalno opasni za pacijente Narconona prema daleko pouzdanijim medicinskim podacima...". Mnoge od doza koje je ustanovio Hubbard daleko nadmašuju maksimalne doze koje je propisala Uprava za ishranu (FNB) Instituta za medicinu SAD.

Hubbardove doze obično nisu bile mijenjane desetljećima, usprkos napretka u medicini i znanosti; scijentolozi imaju obvezu (prema samim Hubbardovim riječima) da ne mijenjaju njegove doktrine, čak i kada su suprotne znanosti. Velike doze niacina korištene u ritualu su vjerojatni uzrok Katienih ružičastih ruku.